Microscop electronic Prima M

Microscopul electronic Prima M este folosit pentru efectuarea tratamentelor endodontice, oferind beneficii semnificative de vizualizare, ceea ce îl ajută pe medicul stomatolog atât în stabilirea unui diagnostic, cât și pentru a-l asista pe durata tratamentului și la managementul post-endodontic.
În endodonție, tratamentul precis nu depinde numai de aptitudinile tehnice și cunoștințele dentistului, ci și de o vizualizare clară și detaliată a locului unde se intervine. Microscopul endodontic oferă medicului stomatolog o precizie mult mai bună, ceea ce îl va ajuta în efectuarea tratamentelor endodontice. Deoarece rezultatul unei terapii endodontice este influențat de mulți factori care nu sunt vizibili cu ochiul liber – de exemplu canale radiculare suplimentare sau existența unor variații anatomice, microscopul dentar vine în ajutorul medicului stomatolog.
Studiile ne arată că tratamentul endodontic clasic are o rată de reușită de 50-60%, în timp ce utilizarea microscopului asigură o rată de succes de peste 90%, eliminând numeroase riscuri. Endodontia clasica isi justifica multitudinea de esecuri prin faptul ca lipseste vizibilitatea, medicul bazandu-se exclusiv pe simtul tactil.