CONSULTATIE
In cadrul consultatiei se vor analiza situatia danturii, radiografiile, modele de studiu, si se vor elabora mai multe planuri de tratament pentru situatia data, cu calcule estimative aferente fiecarui plan de tratament. Medicul va alege solutia optima pentru pacient,raportata la posibilitatile financiare.

PROFILAXIE
In acesta sectiune sunt listate procedurile efectuate cel mai des necesare pentru a mentine in conditii optime sanatatea cavitatii orale,precum si a preveni aparitia unor probleme mai grave.

TRATAMENTUL CARIILOR
Tratamentele pentru cariile superficiale sunt incluse în această secțiune. În cazul în care cariile sunt mai profunde și afectează interiorul dintelui atunci va trebui să efectuezi și tratament endodontic (vezi secțiunea ENDODONTIE)

ENDODONTIE
In cazul in care nervul este afectat datorita extinderii procesului carios sau exista reactii periapicale aparute dupa un tratament mai vechi, este nevoie de a apela la un specialist endodont.

COSMETICA DENTARA
Pentru un zambet luminos reteta este urmatoarea

CHIRURGIE
In stadii avansate ale problemelor dento-parodontale se poate ajunge la manopere de chirurgie dento-alveolara constand in:

IMPLANTOLOGIE
In situatiile neplacute, in care dintele nu poate fi salvat sau in cazul edentatiilor totale, solutia ideala o reprezinta implanturile dentare.

PARODONTOLOGIE
Aceasta sectiune se refera la procedurile utilizate in cabinetul stomatologic ce vizeaza bolile parodonțiului de sustinere a dintilor

PROTETICA
Atunci când dintele este prea distrus ca să mai poată fi restaurat cu materiale compozite și atunci când eventual lipsește cu desăvârșire trebuie să apelăm la un dinte artificial care să îl înlocuiască. Consultă această secțiune pentru orice dinte artificial, de la coroană unidentară până la proteze totale

PRETURI TRATAMENTE TERAPIE LASER

Tratamentele cu laser ofera beneficii care ajuta la vindecarea raspunsului cronic inflamator in pungile parodontale. in tratamentul parodontitei medii sau usoare pacientii pot fi tratati minim invaziv, prin detartraj professional, decontaminare laser si biostimulare, fara alte interventii chirurgicale.